„Голф“ прати собственичката си в интензивното

11:47, 19 авг 15 25 357 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Вчера в ОДМВР – Русе е постъпил сигнал, че в интензивното отделение на русенската болница е била приета жена с множество травми, съобщиха днес от полицейската пресслужба в крайдунавския град.

Установено е, че пострадалата е 41-годишна русенка, а травмите си е получила при инцидент с колата си. Служители на сектор Пътна полиция са изяснявали сигнала.

Според събраната до момента информация, на 18 август около 18:30 часа на ул. “Алея Бели брези” в Русе, лек автомобил “Фолксваген Голф”, собственост на 41-годишната жена, е потеглел по наклон, водещ към подземен гараж на кооперация и е блъснал намиращата се до стената на подземното помещение негова собственичка.

В резултат на удара жената е пострадала, настанена е с диагноза фрактура на таз, на ребра, на прешлени и охлузвания по тялото, в интензивното отделение на МБАЛ – Русе.

Пътните полицаи са документирали случая – снели са обяснения, съставили са констативен протокол и са издали талон за кръвна проба. Работата по изясняване на случая продължава.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама