Дават 2.8 млн. лв. за чистотата в селата в община Шумен

12:09, 19 авг 15 25 561 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Обществена поръчка за сметопочистване и сметоизвозване на 26 села от община Шумен е обявила кметската администрация. Информацията е публикувана на сайта на Агенцията за обществени поръчки.

Стойността на поръчката е 2 827 916 лв. без ДДС.

Дейностите включват събиране на битови отпадъци, поддържане на чистотата около съдовете за смет в радиус от два метра, извозване на боклука до сепарираща инсталация. При условие, че тя не може да приема отпадъците те ще се депонират на сметището в кв. “Дивдядово”.

Изпълнителят на поръчката трябва да снабди селата от общината с общо 913 контейнера тип “Бобър” с вместимост 1.1 кубикчески метра. Съдовете трябва да са годни за употреба, нови или рециклирани и дезинфекцирани, с добър външен вид, без дефекти, счупвания или липсващи елементи, обозначени със стикер с наименованието и данни за контакт с почистващата фирма.

В периода от април до октомври боклукът ще се събира четири пъти месечно, а между ноември и март два пъти месечно.

Кандидатите за участие в обществената поръчка трябва да внесат гаранция в размер на 28 000 лв.

Като част от изискванията е посочено, че фирмите-кандидатки трябва да са изпълнявали или да изпълнява минимум три услуги еднакви или сходни с поръчката. Кандидатите трябва да притежават необходимата техника за извършване на дейностите.

При оценяването най-важни фактори ще бъде техническата обезпеченост на фирмата и най-ниска предложена цена.

Срокът за приемане на оферти изтича на в 17 ч. на 28 септември. Предложенията ще се отворят ден по-късно в 10 ч. в зала 304 на Община Шумен.

Подробна информация за обществената поръчка може да се намери на сайта на Агенцията за обществени поръчки.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама