Разкриха извършител на кражба на дърва

13:32, 19 авг 15 25 284 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Служители на полицейския участък в Лясковец разкриха извършител на кражба на дърва, съобщават от Областната дирекция на МВР. Вчера потърпевшият собственик съобщава, че на 6 август от имот в землщето на с. Драгижево липсват пет кубични метра дървесина. Установен е извършителя – С.М. на 25 години от с. Малък Чифлик, осъждан за кржба. С.М. признава за извършеното, вещите предмет на престъпление, са установени. Преписката е докладвана в ГОРП.

Установено е лице, обявено за издирване като обвиняем. Вчера в Свищов са снети обяснения на Г.К. на 59 години от дунавския град, който се издирва с мярка „Установяване на адрес“ като обвиняем по досъдебно производство на РУ Свищов.

Взета е мярка за неотклонение "Задържане под стража" на извършител на кражби в условията на опасен рецидив. Мярката е наложена във връзка с образувано в РУ Свищов досъдебно производство срещу К.Н. на 31 години. К.Н. е многократно осъждан за кражби, грабеж и измама, като последната присъда е била лишаване от свобода за срок от 10 месеца, изтърпяна до 09.04.2014г.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама