Танцьорите на КСТ „Поморие” се вписаха в световната топ листа

17:01, 19 авг 15 / Спорт 25 409 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Преди броени дни танцьорите от КСТ „Поморие” се завърнаха от Щутгарт, Германия. Те взеха участие в едно от най-големите и престижни състезания по спортни танци на територията на Европа, организирано от световната танцова асоциация WDSF. В надпреварата  се включиха повече от 30 държави с над 900 двойки, измежду които европейски и световни шампиони.

Участието на Клуб по спортни танци „Поморие” бе съпроводено с блестящо представяне, довело до високи успехи. Танцова двойка Давид Абрашев и Нанси Панайотова бяха сред десетте най-добри при 9-годишните в многобоя. Те премериха сили също и при 11-годишните с 94 двойки от клас La и 79 двойки в клас St.

Георги Енчев и Десислава Трифонова за пореден път демонстрираха превъзходство и показаха, че тяхното място е сред най-добрите в света. В състезанието при St те заеха 27-мо място от 139 двойки, а при La се класираха 25-ти между 72 двойки. Тези постижения изведоха Георги Енчев и Десислава Трифонова до световната топ-листа.

Изключителните резултати са още едно признание за треньорите Никола Абрашев, Мария Апостолова, Явор Вълчев и Димитрина Вълчева. Постигнатите успехи са и поредното доказателство за таланта и класата на нашите състезатели.

Международният турнир по Спортни танци за Купа Бургас 2015 е следващото състезателно поле, което шампионите на КСТ „Поморие” ще атакуват.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама