Прокурори отварят приемни в малките градове в Пловдивско

07:50, 20 авг 15 25 367 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Прокурори от Окръжна прокуратура - Пловдив, отварят приемни в малките градове в Пловдивска област. Те ще изслушват граждани на място и ще приемат техните жалби в различни населени места по график.

Днес окръжният прокурор Румен Попов ще бъде в Първомай от 9 до 12 часа, в сградата на Районната прокуратура в града (на ул. "Христо Ботев" 13).

"Целта е да разберем на място за проблемите на хората, да не се разкарват до Пловдив“, обясни окръжният прокурор Румен Попов. На всяка жалба ще се отговаря в срок. Приемът няма да става с предварително записване, но ще е в определени часове.

Утре (21 август) в Асеновград  открита приемна ще има Галина Андреева-Минчева, зам.-окръжен прокурор на Пловдив. Тя ще се срещне с граждани от 9 до 12 часа в сградата на Районната прокуратура на площад "Акад. Николай Хайтов" 8.

Зам.-окръжният прокурор Димитър Махмудиев ще приема граждани в Хисаря във вторник (25 август) от 9 до 12 часа в сградата на полицията на ул. "Васил Петрович" 10.  На 27 август Галина Андреева-Минчева ще има приемен ден в Раковски, от 9 до 12 часа, в сградата на Районното управление на полицията в града (ул. "Христо Ботев" 41). През септември предстои магистратите да приемат граждани в други градове.

Откритите приемни ще се организират всеки трети четвъртък и петък в месеца.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама