Избраха Мис и Мистър Туризъм в Созопол

10:17, 20 авг 15 / Любопитно 25 431 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Двама млади хора с имена на победители бяха избрани за Мис и Мистър Туризъм в Созопол. С короната се окичи 24-годишната Виктория Вълкова, а отличеният кавалер е 19-годишният Виктор Димитров.

Виктория Вълкова е от Сливен. От шест години живее и учи във френския град Тулуза. Завършила е международна търговия. Има страст към изучаването на езици - владее пет. Интересите й са разнообразни, но като фаворит за една поддържана млада жена са спорт, мода и музика.

Виктор Димитров е от Варна. Студент е в местния Медицински университет. Отличава се със забележителните си 194 см и чаровната си усмивка. Хобито му е баскетбол.

За лица на публиката безапелационно бяха избрани Виктория Вълкова и 17-годишният англичанин Джеймс Мот, който е ученик от ГПАЕ „Гео Милев” – Бургас.

„Мис и Мистър Туризъм Созопол” е част от националния конкурс „Мис и Мистър Туризъм България”. Победителите от миналогодишни издания на конкурсите представиха страната ни на редица международни конкурси, сред които „Мис Туризъм на народите в Бразилия”, „Мистър Туризъм Свят” и на други екзотични дестинации.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама