ЖГЕРБ и МГЕРБ – Шумен с фотоизложба под надслов „Аз обичам моя град”

10:47, 20 авг 15 25 329 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Фотоизложба под надслов „Аз обичам моя град” бе организирана от женската и младежка структура на ГЕРБ Шумен на по чаша кехлибарено пиво по повод Световния ден на фотографията и Деня на бирата.

Областният председател на ЖГЕРБ – Шумен Светлана Цолова заяви, че проявата е преминала при засилен интерес от страна на жителите в областния град. Тя допълни, че в изложбата, подредена в общинския офис на партията са включени фотографии на места в града, които са в лошо и неугледно състояние. 

Снимките, показващи зала "Плиска", градския стадион, безстопанствените сгради, разбити тротоари, счупени люлки  и пързалки са направени от граждани, които не са равнодушни към Шумен и който желаят градът да има европейски облик.

Присъстващите са запознати и с интересни факти из областта на фотографията, а Даниела Вичева представи презентация за първата пивоварна в България, прочула Шумен в страната и извън нейните предели с най-доброто светло пиво.

Народният представител и областен координатор на ПП ГЕРБ – Шумен Любомир Христов поздрави гостите на фотоизложбата и ги призова винаги да изразяват своята гражданска позиция активно и единно, за да имат такъв град, какъвто искат.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама