„Зелените“ релси на Руски паметник пожълтяха (снимки)

14:34, 20 авг 15 25 363 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Днес официално беше пуснато кръговото движение на Руски паметник. В началото на седмицата бяха пуснати и първите „зелени“ релси в София, които минават от там. Само за четири дни от полагането на тревата обаче тя вече е пожълтяла и изглежда изсъхнала, видя репортер на София Topnovini.bg.

В едната част на „зелените“ релси тревата е свежа, но чимовете не са утъпкани, а теренът е много неравен. На места дори тревата липсва, а отдолу се подават буци кал.

В другата част на „зелените релси“ тревата между релсите е пожълтяла и на места е изсъхнала. Впечатление прави, че пожълтели са само чимовете между самите релси. Тревата отстрани е свежа.

Плачевно е и състоянието на чимовете, които са в началото и в края на двете „зелени“ отсечки- там където започват паветата и асфалта. Има само кал и като цяло, макар и новооткрити, „зелените“ релси изглеждат незавършени.

Работници разказаха пред София Topnovini.bg, че когато чимовете били поставяни, не са били минати със специален валяк, който да утъпка тревата, за да не позволи под нея да прониква вода, както се случи днес след обилните валежи в столицата.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама