ГЕРБ залага на действащи кметове за предстоящите избори в София-област

15:55, 20 авг 15 / Политика 25 796 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
В почти всички големи населени места около София ГЕРБ ще издигне досегашните кметове за нов мандат, става ясно от прессъобщение от партията. Днес председателят на изборния щаб Цветан Цветанов е провел среща с кандидатите.

"Категорично мога да заявя, че ГЕРБ ще участва в предстоящите местни избори с най-достойните, качествени кандидати, хора с професионален опит, потенциал и амбиции. Сигурен съм, че нашите кандидати са хората, които ще работят за постигането на видими резултати във всяко едно населено място в областта", казва вторият в ГЕРБ. По думите му, кметовете от партията на Бойко Борисов "привлякоха чуждестранни инвестиции и повишиха стандарта на живот в общините".

Така в Долна Баня кандидат е досегашният кмет Владимир Джамбазов. В Драгоман - Андрей Иванов. Кметът на Сливница Васко Стоилков също ще се бори за нов мандат. След скандал в местната структура, при който над 60 гербера напуснаха партията, в Своге на вота отново ще се яви Жоро Цветков. Досегашният кмет Калоян Илиев ще се бори за мястото си в Ихтиман. Зам.-кметът на Костинброд Трайко Младенов пък ще се бори за титулярното място.

Генчо Герданов, който стана популярен с това, че забрани чалгата за няколко дни, ще се кандидатира за нов мандат в Копривщица. Номинацията за кмет на Елин Пелин е един от основателите на ГЕРБ в общината - Вяра Вучкова. В Правец кандидат за кмет е Николай Яхов, който е бил председател на общинския съвет. Hoминaциятa зa ĸмeт нa oбщинa Самоков е Венета Галева. Тя е зам.-председател но Общински съвет - Самоков и Директор на бюрото по труда в града. 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама