Трима добричлии пострадаха при катастрофи във Варненско

16:05, 20 авг 15 25 370 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Мъж и две жени от Добрич са пострадали при катастрофи, станали във Варненско.

Шофьор от Добрич е в болница във Варна, след като се блъсна с автомобила си в крайпътно дърво,  съобщава Областната дирекция на МВР в морската столица.

На 19 август, около 2,15 часа, на пътя Варна - Добрич, преди разклона за с. Любен Каравелово, 22-жодишният шофьор на лек автомобил «Сеат» В.Х. при движение с несъобразена скорост, частично навлиза в банкета вдясно, след което рязко завива, завърта се и излиза извън пътя вляво, като се блъска в крайпътно дърво. Вследствие на инцидента мъжът получава  контузия в областта на корема, прегледан е и настанен за наблюдение в МБАЛ «Св. Анна», без опасност за живота.

Две жени от Добрич – на 21 и 35 г., които са пътували в лек автомобил във Варна са пострадали при пътен инцидент, станал на 18 август, около 22,30 часа. По пътя за курортен комплекс „Ален мак“, водачът на Л.А. «Хонда» Й.Ж. на 61 г. от гр. Варна, за да заобиколи препятствие на пътя, навлиза в платното за насрещно движение и се блъска в лек автомобил  «Фолксваген». Пострадали са водачът на първия автомобил и две жени – пътнички, от втория автомобил, които са от Добрич. Всички пострадали са получили контузни наранявания, прегледани са и освободени, без опасност за живота.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама