Загиналата край Долно Сахране отивала при катастрофиралия си внук

17:14, 20 авг 15 25 605 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Жената, която загина при катастрофата тази сутрин край село Долно Сахране, отивала при внука си, който лежи в Старозагорската болница след катастрофа с мотор вчера, разказаха нейни съграждани.

56-годишната А. С. тръгнала от Павел баня към болницата в Стара Загора, за да занесе документите на 16-годишния си внук, който лежи в хирургичното отделение на УМБАЛ „Проф. Киркович” с фрактури на двете ръце, фрактури на 6-и и 7-и прешлен, и комоцио. Има сериозна опасност за живота му.

Зверската катастрофа стана днес в 6.55 часа по главния път София-Бургас. Близо до село Долно  Сахране  са се сблъскали челно два леки автомобила „Мерцедес” и „Деу”. Идвете коли са били управлявани от жени.

При сблъсъка загинала 56-годишната А. С. от Павел баня,която шофирала "Мерцедес"-а, а другата жена на 28 г. от Казанлък, е в болница  с фрактури на двата крака и други наранявания. Опасност за живота и няма.

16-годишният Б.Е. пък катастрофирал вчера около 2,30 часа в Павел баня. Той управлявал мотоциклет „Малагути”, но на около 100 м северно от табелата за край на града, загубил контрол върху мотоциклета и паднал на пътното платно. В резултат на падането получил сериозните наранявания, за които лежи в болницата.

56-годишната жена се грижела за внука си, след като родителите му заминали на гурбет в чужбина. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама