Тити Папазов повече няма да се занимава с треньорска дейност

17:22, 20 авг 15 / Спорт 25 389 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Легендарният баскетболен треньор Константин Папазов обяви на специална пресконференция, че повече няма да се занимава с треньорска дейност. Вече бившият наставник на Левски ще се насочи към управленските постове в „синия“ клуб, а мястото му ще заеме Николай Господинов.

„Вече съм се заразил в новата си роля. Помогна ми Европейското първенство до 16 години, където видях един отбор с много потенциал. Смятам, че имам воля, характер, сила да превъзможна себе си да седя срещу пейката да не преча на Ники. Смятам, че той категорично заслужава това“, заяви Папазов.

Той има 17-годишна треньорска кариера, в която е бил начело на Левски, Лукойл Академик, както и в женския Академик Тест. Водил е също така националните отбори на България за мъже и жени.

Папазов се пошегува с причината за отказа му от треньорска дейност.

„Бях при Георги Иванов - Гонзо преди няколко дни. Споделих моето решение и му казах, че съм аналитик. Моят прочит е, че най-обичаният човек в синята общност е Гонзо. След като той може да става от треньор директор и обратно, защо да не го копирам“, заяви Тити Папазов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама