"Дунав" излиза с най-доброто срещу лидера, феновете подгряват с турнир в Несебър

11:36, 21 авг 15 / Спорт 25 354 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Дунав" излиза с най-доброто срещу "Поморие" в мача си от петия кръг на първенството в "Б" група. "Драконите" гостуват на временния лидер в класирането на втория ешелон на 22 август, събота, от 20 ч.

Старши треньорът на русенския състав Веселин Великов потвърди, че в отбора няма контузени. На разположение ще е и Николай Колев, който бе наказан за срещата със "Созопол" (2:0) заради червения картон в мача с "Нефтохимик" (1:1). Отборът тренира днес от 11 ч. и в 14:30 ч. отпътува за Бургас, където ще нощува.

"Всички в отбора са здрави. Отиваме да играем футбол и да се представим добре. Няма да е лесно. Играем срещу лидера във временното класиране, който има 4 победи от 4 мача и дори не е допуснал гол. Пожелавам си успех и вярвам, че можем да го постигнем", коментира Великов.

Междувременно феновете на "Дунав" стягат отново подкрепа за своите любимци за дербито. Поне 100 привърженици на "драконите" се очаква да са на трибуните на стадиона в Поморие. Основната част ще пътуват в деня на мача с автобус и коли от Русе. Други пък са край морето от началото на седмицата.

Част от тях, начело с председателя на официалния клуб на привържениците на "небесно сините" Александър Стефанов и един от креативните мотори на феновете Васил Тодоров, се включиха в турнир по мини футбол на едно от изкуствените игрища в рамките на стадион Несебър на 18, 19 и 20 август. Отборът на "Дунав завинаги", в който влязоха още Пламен Сашев, Севгин Сюлейман, Айгюн Ешерефов, Александър Владимиров, Николай Владимиров, Билги Велиев, Теодор Тодоров, победи софийските "Бохемия спорт" с 6:3 и АМФЛ с 10:1 и завърши 2:2 с "Розова долина" от Казанлък. Това му донесе заслужена шампионска купа в надпреварата, което бе определено и като добра поличба за предстоящия важен мач на "драконите" в Поморие.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама