Шестима пострадали при пътни инциденти във Великотърновско за ден

12:36, 21 авг 15 25 308 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
6 души са пострадали при пътни инциденти във Великотърновски за вчерашния 20 август, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

На 20 август около 10.30 ч. на изхода на с. Михалци посока за с. Мусина "Ауди", управлявано от И.Д. на 31 години от В. Търново, движейки се с несъобразена скорост,  след ляв завой  блъска с предната част челно лек автомобил "Фолксваген". "Фолксваген"-ът е спрян в пътната лента на "Ауди"-то с цел да издърпа аварирало МПС от канавка.  Мястото не е било обезопасено с светлоотразителен триъгълник.

От произшествието е пострадала 65-годишна жена от с. Караисен, която се е намирала непосредствено до "Фолксваген"-а, който я удря, вследствие на предадената му инерция от "Ауди"-то. Пострадалата е настанена за лечение в МОБАЛ гр. В. Търново с данни за фрактура на двата долни крайника. Пострадал е и 53-годишният водач на "Фолксваген"-а, който се е намирал до предната лева врата на автомобила. Настанен е за лечение в МОБАЛ с данни за фрактура в областта на гърдите, без опасност за живота.

В РУ Павликени пък е образувано досъдебно производство срещу И.Д. за причиняване на телесна повреда на повече от едно лице в резултат на допуснатото пътнотранспортно произшествие. На 20 август около 9 ч. на път ІІ-53 при мокра пътна настилка е настъпило пътнотранспортно произшествие между "Ситроен Берлинго", управляван от А.Й. на 38 години от гр.Лясковец, и намаляващ скоростта си за да завие вляво "ВАЗ" с водач Н. М. на 79 години от с. Драгижево.

Пострадалият Н. М. е освободен за домашно лечение с диагноза охлузвания и натъртвания по тялото и главата. Причина за инцидента е несъобразена с пътните условия скорост. Произшествието е обработено по административен ред.

Около 11 ч. на пътя между селата Русаля и Хотница е допуснато ПТП от "Ауди", управлявано от Е.К. на 37 години от гр. Левски, която не съобразява разстоянието от движещет се пред нея лек автомобил, който спира поради неравност на пътя, и го блъска в задната част.

При инцидента е пострадало возещото се на задна седалка в ударения автомобил 17-годишно момиче, което е освободено за домашно лечение с диагноза “Комоцио церебре”. Произшествието е обработено по административен ред.

На път І-4 около 18.50 ч. "Опел Астра", управляван от Г.И. на 36 години от гр. Варна, при движение с несъобразена с пътните условия скорост и при мокър път губи контрол, напуска пътното платно в дясно по посока на движението и се преобръща в крайпътен водосток. Двете момчета, возещи се на задната седалка – на 7 и 9 години, са с охлузвания по ръцете и главата, освободени за домашно лечение. Произшествието е обработено по административен ред.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама