Пловдив става столица на рока през септември

14:46, 21 авг 15 / Любопитно 25 351 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
В началото на септември Пловдив отново ще е рок столица на България със седмото издание на PolineROOOCK fest.

"Това е последното регионално издание на феста. От следващата година ще се обърнем към ново ниво на участници и подкрепа", обеща организаторът Владислав Ботев. 

Зам.-кметът Стефан Стоянов заяви, че Община Пловдив ще продължава да подкрепя феста, който е доказал мястото си в културния календар на града.

"Независимо че съвпада с Есенния салон на изкуствата, вярвам, че отново ще привлече публиката в Пловдив, която има вкус за истински рок", допълни Стоянов.

PolineROOOCK fest ще бъде на 4, 5 и 6 септември 2015 г. на сцената на Летния театър на хълм "Бунарджика".

Ден преди това - 3 септември, сцената ще е домакин на станалия традиционен благотворителен концерт в помощ на Детската клиника на УМБАЛ "Св. Георги". С набраните средства от това издание ще бъде подпомогнат ремонта на помещенията на заведението. За каузата на сцената ще се качат норвежците Stale Dimmen & Blaa Mixture, Jimmy`s Band, Blues Traffic, Илия Ангелов & Frends, The Doctors и финалистката от "Х-Фактор" Sanny Alexa. 

В програмата на седмия PolineROOOCK fest ще се включат Paranormal, Mixed Up, ZUUM, Северозападняците, LAB FOR MADNESS, Tornado, Nickelback, The Pomorians - official, Черно Фередже (Official), BAiLdSA /Gr/, Svetlio & The Legends, Dreamskiller, Obraten Efekt, Analgin, хард рок група РЕНЕГАТ Renegade, 35 години Сигнал.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама