„Диана Експрес” влезе в мините

14:57, 21 авг 15 / Любопитно 25 466 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
 

Членовете на легендарната група „Диана Експрес”  посетиха рудниците на най-голямото въгледобивно дружество в страната „Мини Марица-изток” преди специалния концерт снощи, който бе част от програмата за Деня на миньора, съобщиха от въгледобивното дружество.

Митко Щерев, Илия Ангелов, Живко Топалов, Бисер Йосифов и Атанас Копчев останаха впечатлени от мащабите на дейностите, от размера на тежкото минно оборудване и от волята на хората, работещи в условията на открит въгледобив.

„Блус за двама”, „Две праскови и две череши”, „Утре”, „Влюбено сърце”, „Душа” и „Северина” бяха само част от вечните песни на групата, които публиката в залата на Общинския център за култура „Нончо Воденичаров” в Раднево бурно аплодира.

В края на атрактивния концерт музикантите благодариха на изпълнителния директор на „Мини Марица-изток” Андон Андонов за поканата и топлото посрещане и пожелаха на всички работещи в дружеството здраве и много успехи занапред.

На финала те излязоха с миньорските каски, с които по-рано през деня се качиха на багер Rs 1200 в участък „Добив” на рудник „Трояново-1”.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама