Ремонт под дъжда затапи Аспаруховия мост (снимки)

15:14, 21 авг 15 25 372 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Станалата печално известна с ремонта на варненския център и с безкрайното пренареждане на павета фирма "Зебра" тръгна да кърпи дупки на Аспаруховия мост по време на проливен дъжд. За това сигнализираха в редакцията на Topnovini.bg възмутени варненци, попаднали в плен на задръстването, предизвикано от струпването на тежка строителна техника в платното за центъра на града след камерите за видеонаблюдение. 

Вследствие на задръстването и на проливния дъжд няколко коли закъсаха, докато пъплят по моста, което още повече изнерви обстановката. Сред затапените се оказаха и туристи от Слънчев бряг, които днес трябваше да посетят морската столица. Репортерска проверка на Topnovini.bg установи, че преминаването по моста в платното за центъра отнема около 20 мин. при обичайни 2-3 мин.

Никой от Община Варна – нито кметът, нито ресорният му заместник Христо Иванов, не вдигат мобилните си телефони, за да отговорят по каква инженерна логика във Варна се кърпят дупки по време на дъжд и има ли изобщо кой да контролира ремонтите и да следи прогнозата за времето.      

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама