Жена и дете в болницата след удар в дърво до Мартен, две коли извън пътя до Кръговото край Бяла

15:35, 21 авг 15 25 416 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
67-годишна жена и 8-годишно момиче са откарани в болницата след катастрофа в района на Мартен, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Русе.

Сигналът за ПТП на главния път Русе - Силистра в района на разклона за Мартен е подаден около 14:30 ч.

Лек автомобил е излязъл от пътя и се е ударил в дърво. На място изпратените полицейски служители са установили, че е катастрофирал "Фолксваген Голф" с русенска регистрция, управляван от 70-годишния Й. Л. Според първоначалната информация колата се е движела в посока към Русе.

Пострадалите са отведени за преглед в русенската болница от пристигналия на местопроизшествието екип на Центъра за спешна медицинска помощ. По първоначална информация жената е с гръдна травма, а детето се е разминало само с уплаха, шофьорът не е пострадал. От лечебното заведение уточниха, че момичето е имало охлузвания по лицето и след консултации и преглед е освободено за домашно лечение. Жената е със счупени ребра. Контактна е. Прегледана е, консултирана е и е настанена в отделението по обща хирургия.

Движението в района на инцидента се регулира от екипи на полицията.

Междувренно Topnovini.bg научи за пореден инцидент на пътя от Русе за София в района на кръговото кръстовище преди моста над река Янтра край Бяла. Два автомобила са в канавка извън пътя, като единият се е забил в указателна табела.

Причините за произшествието се изясняват, като по първоначална информация няма сериозно пострадали хора.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама