Издигнаха кандидатурата на Красимир Кръстев за кмет на Сливен от „Движение 21”

16:02, 21 авг 15 / Политика 25 540 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Президентът на Българската федерация по хокей Красимир Кръстев ще е кандидатът на „Движение 21” за кмет на Сливен, съобщиха от централата.

Кръстев е председател и на общинската организация на партията в града на Сините камъни.

Красимир Кръстев е роден през 1953 година. Завършил е Висш институт за физическа култура „Георги Димитров“, настояща Национална спортна академия, магистър е по „Организация и управление на физическата култура” и по „Икономика, организация и управление на физическата култура, спорта и туризма”. Майстор на спорта по колоездене, състезател на АФД „Сливен” от 1967 г. до 1975 г. От 2013 година е главен координатор за цяла България в Българския футболен съюз. От 2007 г. до 2011 г. е бил общински съветник от гражданска квота, председател на Комисия за децата, младежта и спорта.

„Движение 21” има много голям потенциал за местните избори и това се доказва от големия интерес на хората по време на срещите ни в Сливен. На последната среща с г-жа Дончева имаше над 300 човека, нещо с което могат да се похвалят много малко партии”, каза Кръстев. „Дълбоко вярвам, че всички ние заслужаваме и трябва да се борим за по-добър град, в който да останат и пълноценно да се развиват децата ни и техните деца”, допълни кандидатът за Сливен на „Движение 21”.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама