Гербери се отказаха да защитават общинаря с ксенофобските изказвания

16:31, 21 авг 15 / Политика 25 461 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Може да е пресилено, съгласен съм, но аз изразявам моето мнение като архитект. По никакъв начин не коментирам за хората, просто казвам, че не може да има незаконно строителство и да го толерираме. Това, което извършваме в момента, е в рамките на закона", заяви пред БНР младши експертът по архитектура в Община Варна Йордан Павлов, който написа откровено ксенофобски коментар в социалната мрежа след акцията по събаряне на незаконни постройки в Максуда.

Попитан как ще коментира думите си "Жандармерията да мачка", Павлов отговори: "Нямал съм предвид от човешка гледна точка. Всичко, което изразявам, е от професионална гледна точка. Аз все пак съм архитект". Йордан Павлов е и координатор на МГЕРБ-Аспарухово, както и кандидат за председател на МГЕРБ-Варна.

Симпатизанти на партията сигнализираха в редакцията на Topnovini.bg, че шефката на младежката структура Даниела Панайотова е подела кампания за защита на Йордан Павлов във Facebook. Малко по-късно обаче тя е призовала съпартийците си в тайната група в социалната мрежа да изтрият всички свои статуси по темата:

"Сега вечееее... ще ме помислите зааа... :-) Моля всички да си изтрият всички статуси на тема изказването на Данчо. Това не е молба. Поне не моя", е написала в секретната група МГЕРБ ВАРНА-ОБЛАСТ Даниела Панайотова.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама