Почивката на море поевтинява

07:25, 24 авг 15 25 330 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Започва сезонът на намаленията по морето. В последните дни на август и през целия септември ще можем да почиваме по родното Черноморие много по-евтино, съобщива bTV. Така едноседмична почивка "ол инклузив" в петзвезден хотел във варненски курорт, включваща абсолютно всички екстри ще спадне от 1800-2000 лева на човек до 1300-1500 лева.

По традиция в много хотели, цените падат на два пъти през септември - в началото и в средата на месеца. Така например, ако 7-дневна почивка в 4-звезден хотел през юли струва около 900 лева на човек, то след 16 септември може да излезе малко повече от 400 лева. От бранша посочват, че още по-големи са намаленията при пакети за двама възрастни и дете – отстъпката достига 70%.

По наблюдения на туроператорите, почивката на море през септември става все по-предпочитана. Практикува се често от семейства, които имат по-нисък бюджет, а искат да заведат децата си на море преди началото на учебната година.

И макар хубавото време през септември да не е гарантирано, почивката на море в този месец си има своите сериозни предимства. Няма ги най-младите и шумни туристи. А спа хотелите в ол инклузив пакетите включват и много безплатни разкрасителни процедури.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама