Продължава кампанията за набиране на средства за лечението на Никола Ботев от Плевен

07:38, 24 авг 15 25 367 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Все още са нужни средства, за да бъде продължено лечението на младия плевенчанин Никола Ботев. Това става ясно от публикация във Фейсбук на неговата майка Полина Ботева.

Там тя пише, че преди няколко дни със сина й са се завърнали от пореден преглед в Турция, тъй като Никола е с отворена рана. И така след прегледа проф.Халюк Думан е съобщил, че е време раната да бъде затворена и е насрочил операцията за 2/3 септември 2015г.

Полина Ботева е помолила екипа, с който работят, да изготви офертата за операцията, като е поискала отстъпка, заради това, че изцяло лечението се провежда при тях и те са определили сумата от 10 781 турски лири . Към момента семейството на Никола не разполага с никакви налични средства - всички събрани по време на кампанията за поредната операция са похарчени, а младият мъж трябва да бъде опериран след по-малко от 2 седмици.

„Затова ми се иска да вярвам, че протегната от вас ръка към нас преди 8 месеца отново ще я намерим и с общи усилия ще успеем да завършим започнатото“, пише още Полина Ботева.

Ако всичко мине сега добре, на Никола ще му се налага да ходи на проверки на всеки 3 месеца, а след това на 6 месеца. Ако нещата се подобряват в бъдеще - контролите ще са на година.

„За нас всеки лев е надежда, че ще успеем, всеки лев е сила и вяра в доброто, което Вие многократно засвидетелствахте“, казва още Полина Ботева.

Ще припомним, че Никола Ботев води битка с една от най-страшните болести – рак. След поставяне на диагнозата - инфламаторен миофибробластен тумор, са направени три операции на лявото му рамо. Малко преди Коледа обаче при поредно изследване и контрол на здравословното състояние, е установено, че младежът има метастаза в белия дроб. Направени са консултации с лекари - специалисти от болница Анадолу, Филиал на Джон Хопкинс Медисин в Истанбул. Именно там са извършени последните операции на Никола и се проследява състоянието му след тях. Отново в турската клиника предстои и поредната интервенция, която семейството и приятелите му се надяват да е отново успешна.

Ето отново дарителската сметка

БАНКА "ОББ" АД IBAN:BG15UBBS80021028317940 ЗА НИКОЛА КОЛЕВ БОТЕВ

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама