Тъст застреля зет си на Кабакум (обновена в 9.55 ч.)

07:41, 24 авг 15 25 395 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Труп на 34-годишен мъж е открит в близост до плажа Кабакум край Варна, съобщиха от полицията за Topnovini.bg. Сигналът за инцидента е подаден малко след 19 часа в неделя, 23 август. След проведено разследване е установен и извършителят, който е тъст на починалия.

Засега не е ясен точният час на убийството, разследването е в първоначална фаза. 57-годишният извършител с инициали Р.И. от София е задържан за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство по чл. 116, ал.1, т. 6 от Наказателния кодекс, съобщиха от Окръжната прокуратура във Варна.

Инцидентът е станал в семейното жилище на пострадалия, в което е живеел със съпругата си. След възникнал скандал тъстът, който е бил на гости на семейството, е извадил законно притежаван револвер и е застрелял зет си. Мъжът не е починал на място, а се е опитал да излезе от къщата, като тялото му е намерено отвън, на няколко метра от входа.

Застреляният мъж и съпругата му са били в развод. Той също е от София, с инициали Н.И. По непотвърдена информация по тялото му са открити 4-5 огнестрелни рани.

Работата по случая продължава под надзора на Окръжната прокуратура.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама