Поредният безумен ремонт затапи Аспаруховия мост

12:01, 24 авг 15 25 401 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Километрични задръствания за пореден път късат нервите на шофьорите по Аспаруховия мост, предаде репортер на Topnovini.bg, който попадна в плен на поредния безумен ремонт на фирма "Зебра", станала пословична с некадърността на мургавите си работници при изпълнението на проекта за т. нар. "пешеходен ринг". 

Колоната започва още от Полиграфията на бул. "Христо Ботев”, а разстоянието от там до камерите в началото на моста, посока кв. Аспарухово, се изминава за 20 мин. Заради поредния безумен ремонт на съоръжението е затапен и крайезерният път.

Шофьорите са принудени да пъплят на първа предавка и да спират на всеки две секунди. От така наречената Стена на възрожденците, откъдето се открива ясна видимост и към другото платно, става ясно, че и там положението не е по-различно.

Оказва се, че причината за поредното затапване на съоръжението е ремонт на пътя, като камиони, валяци и извънгабаритна техника на печално известната фирма "Зебра” са завзели лентите за движение, за да асфалтират настилката.

Подобно бе положението и миналия петък, когато фирмата реши, че може да кърпи дупките по време на дъжд. От Община Варна не са си направили труда да уведомят Пътната полиция за предстоящия ремонт и затрудненията за трафика, които ще създаде, установи репортерска проверка.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама