Гаджета нападнаха бургазлийка посред бял ден, свидетели ги заловиха

12:35, 24 авг 15 25 316 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Истински екшън посред бял ден се е разиграл в петък в Бургас. Двама криминално проявени – Петко В. от морския град и Галя М. от Средец - нападнали 47-годишна жена без причина. Те са задържани са със съдействието на свидетели, съобщиха от полицията.

Случката се разиграла на ул. „Шейново” около 16,00 ч. Пострадалата, докато стояла на личния си мотоциклет „Ямаха”, е била нападната безпричинно от Петко. Той й нанесъл удари в областта на лицето. Жената паднала на земята и е затисната от мотоциклета, а бургазлията продължил да й нанася удари в областта на лицето и тялото, като я е ритал с крака и отправял обидни думи. След деянието Петко заедно с придружаващата го Галя избягали в посока автобусната спирка на Операта, но били задържани при опита си да избягат с автобус № 211 от двама бургазлии/на възраст 28 и 41 години/.

По случая е образувано бързо полицейско производство.

От проведените допълнителни полицейски действия е констатирано, че Петко и Галя са извършители и на кражба на мобилен телефон „Самсунг Галакси Ноут 3” на 21-годишна бургазлийка. Кражбата е осъществена на 3-ти август от бар „Кариби” в Морската градина.

Двамата са направили пълни самопризнания. Задържани са в Пето Районно управление – Бургас с полицейски заповеди за срок до 24 часа. Работата по документиране на престъпната дейност на лицата продължава.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама