Спортни величия откриват "Колодрума" в Пловдив

12:48, 26 авг 15 / Спорт 25 459 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Стефка Костадинова, Христо Стоичков и Йордан Йовчев са поканени за официалното откриване на "Колодрума" в Пловдив. Това стана ясно на пресконференция по случай едно от най-дългоочакваните събития за Града под тепетата – церемонията по откриването на многофункционалната спортна зала в Пловдив.

Държавната опера в Пловдив, дует "Ритон", група P.I.F. и DEEP ZONE PRODJECT, ще се погрижат за музикалната част от двучасовото шоу в неделя (30 август).

В деня на откриването колоездачната обиколка на България ще финишара пред зала "Колодрума". Колездачите ще направят и почетен тур по чисто новия колодрум, който е изграден от най-качественото дърво – сибирска лиственица.

Специално за церемонията ще бъде показано и знамето на Пловдивското колоездачно дружество, което е съхранено повече от 1 век.

На общинска сесия утре ще бъдат обсъдени и приети цените на наемите в новата зала и ще бъде предложено създаването на Общинско предприятие. То ще бъде обслужвано от 13 човека, които ще се занимават с поддръжката на залата. Още отсега обаче е ясно, че наемът на цялата зала ще е 9 хиляди лева. За сравнение Тотев посочи, че този на зала "Арена Армеец" е 15 хиляди лева.

Припомняме, че пловдивчани ще могат да се сдобият с безплатни покани за откриването на "Колодрума" от билетния център пред Община Пловдив с работно време от 10.00 до 19.00 ч. в делнични дни и от 11.00 до 17.00 ч. през уикенда. Билети ще има и в туристическия информационен център 1 (до Централна поща). Желаещите да си вземат покани ще могат да го направят всеки ден от 10.00 до 17.00 ч.

Церемонията по откриването ще бъде предавана пряко по БНТ1 и БНТ HD от 18.30 часа в неделя.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама