Цветанов представи кандидатите за кметове на общини в област Плевен от ГЕРБ

17:04, 26 авг 15 / Политика 25 326 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов представи днес кандидатите за кметове на общини в област Плевен. Това стана на пресконференция в офиса на партията в града в комплекс „Генимекс“ в присъствието и на председателя на Народното събрание Цецка Цачева и на депутатите от ГЕРБ Владислав Николов и Пламен Тачев.

Ето и кои влизат в битката за местния вот по общини:

В Плевен ГЕРБ залагат на настоящия кмет проф.д-р Димитър Стойков, Червен бряг кандидатът е настоящият председател на Общинския съвет Георги Георгиев, в Долни Дъбник партията на Борисов издига Ангел Ангелов, в Искър кандидатът е Илияна Йончева - Гложенска. В община Кнежа Илийчо Лечовски влиза в битката за кмет, в Левски без изненада кандидатът на ГЕРБ е Дочко Дочев, в община Николов д-р Валерий Желязков, който има опит като кмет на тази крайдунавска община. Детелин Василев, който също е с опит в кметуването, е кандидатът за община Пордим. В община Гулянци ГЕРБ залагат на своя местен лидер Цецо Луканов.

В две общини ГЕРБ подкрепят кандидатите, издигнати от коалиции. За Долна Митрополия това е Поля Цоновска, а за Белене - Милен Дулев.

Цветан Цветанов добави, че е в ход процедурата и по обсъждане на листите с кандидати за общински съветници.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама