Европейското първенство по волейбол за мъже в помощ на център за деца с аутизъм в Пловдив

18:30, 26 авг 15 / Спорт 25 331 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Организаторите на най-голямото спортно събитие в България за годината - Европейско първенство по волейбол за мъже 2015, се ангажираха с мисията на организацията И АЗ МОГА/ I CAN TOO в подкрепа на деца със специални нужди и и по-конкретно с Центъра за деца с аутизъм, който организацията предстои да открие в края на годината в Пловдив.

Част от приходите от продажбата на билети ще отидат за закупуването на цялостното оборудване на сензорна стая в центъра.

Континенталният шампионат ще се проведе от 9 до 18 октомври в България - София и Варна, и Италия - Бусто Арсицио и Торино. Решаващите мачове за разпределението на медалите - полуфиналите, малкият финал и финалът, ще се изиграят в столичната зала "Арена Армеец" на 17 и 18 октомври.

Във финалите на Европейското първенство ще участват общо 16 отбора. Българските национали ще изиграят всичките си срещи в зала "Арена Армеец". Съперниците им в група "А" са Германия, Холандия и Чехия. 

Зала "Конгресна" на Двореца на културата и спорта във Варна пък ще приеме всички срещи от група "С", в която са настоящият световен шампион Полша, Беларус, Белгия и Словения. 

На 13 и 14 октомври София ще бъде домакин и на срещи от осминафиналните плейофи и четвъртфиналите.

Билети могат да се закупят онлайн на http://eurovolley2015.net/tickets/en.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама