18-годишна е с фрактура на черепа след сблъсъка между "Мерцедес" и ТИР

10:31, 27 авг 15 25 437 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
18-годишна е с фрактура на черепа, друга 18-годишна е с травма на лявата подмишница и фрактура на носа, 42-годишен е с фрактура на левия лакът, а 24-годишен е с контузия на лявото коляно.

Това е резултатът от катастрофата на пътя Бяла - Попово, която се случи в следобедните часове вчера, съобщиха днес от Областната дирекция на МВР в Русе.

Както вече съобщихме, сигнал за инцидента в участъка между селата Лом Черковна и Копривец е подаден на телефон 112 около 14:45 ч.

На мястото на инцидента е установено, че лек автомобил "Мерцедес" с врачанска регистрация, управляван от Т. А. на 42 години, движейки се в посока от Попово към Бяла, при суха пътна настилка, навлиза в зоната на десен завой с несъобразена скорост и се удря в лявата странична част на движещ се в насрещната пътна лента товарен автомобил ДАФ с великотърновска регистрация, управляван от П.П. на 29 г.

На мястото на инцидента са се отзовали и служители от РС "Пожарна безопасност и защита на населението" – Бяла. При пристигане на място обаче се е установило, че намесата на екипа не е необходима, тъй като хората, пътували в катастрофиралия автомобил са били излезли.

При катастрофата са пострадали шофьорът и пътниците в "Мерцедес"-а. Според медицинските данни пострадалите са без опасност за живота, трима са настанени за лечение в болницата, а 24-годишният с травма на коляното е освободен за домашно лечение.

По случая е образувано досъдебно производство.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама