Полицията залови обявен за общодържавно издирване мъж след гонка в Рудник

12:41, 27 авг 15 25 311 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Укрил се от полицейските органи мъж, осъден да лежи в затвора, беше заловен след преследване в бургаския квартал Рудник, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Около 11.00 ч. вчера МВР служители забелязали на ул. „Стара планина” в двора на дом № 11 криминално проявения и осъждан 40-годишен местен жител Ангел Р. Същият се укривал от органите на полицията, за да не го вкарат в затвора, тъй като имал влязла в сила присъда „лишаване от свобода за срок от 5 месеца”. След като няколко пъти не го открили на посочения адрес за живеене, МВР го е обявило за общодържавно издирване.

Полицаите се насочили към мъжа с намерение да го задържат, но като ги видял, той побягнал, като отново опитвал да се скрие. Единият от служителите му разпоредил неколкократно да спре и го предупредил, че ще използва оръжие. След като беглецът не се подчинил, униформеният възпроизвел изстрел със стоп-патрон в безопасна посока. Тогава Ангел спрял и е задържан от полицейските служители, след което е приведен в бургаския затвор.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама