Жена загина при тежка катастрофа до Екзарх Антимово, други двама велосипедисти берат душа

12:59, 31 авг 15 25 510 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Три тежки катастрофи са станали през изминалите почивни дни в Бургаско, съобщиха от полицията в града. На 29 август около 13:25 ч. на автомагистрала Тракия близо до разклона за с. Екзарх Антимово в посока София, лека кола „Тойота Корола”, със софийска регистрация, се забива в каменен скат между разклона и магистралата след десен завой. От жестокия удар на място загива майката на водачката на автомобила, 90-годишната И.Н.

63-годишната шофьорка А.Н.от София е получила фрактура на десния глезен. В колата е пътувала и нейната 5-годишна внучка. Детето е настанено в МБАЛ-Бургас с разкъсна контузия на главата и фрактури на двете подбредрици, с опасност за живота. Причина за катастрофата е несъобразена скорост от страна на водачката.

При друг инцидент на 28 август около 11:05 ч. в с. Кошарица на прав пътен участък с добра видимост автобус „МАН А 03”, със софийска регистрация, блъска 62-годишен латвийски гражданин. По данни на полицията мъжът живеел в Несебър от известно време. Водачът на автобуса е 41-годишният Н.С. от Нови Искър.

Велосипедистът е откаран в МБАЛ - Бургас с диагноза „хематологичен шок и откъсната дясна ръка”, с опасност за живота.

Работата по случая продължава от служители на Районно управление –  Несебър.

На  29 август около 13:10 ч. на поморийската улица „Княз Борис І” в района на бл. 25 лек автомобил „Пежо Партнер”, управляван от 45-годишния И.М., блъска 61-годишен велосипедист от Поморие.

Пострадалият Д.А. е настанен за лечение в отделението по Реанимация на МБАЛ – Бургас в кома и с опасност за живота.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама