Славчо Атанасов: Ще направя пълна ревизия на управлението на Тотев

13:42, 31 авг 15 / Политика 25 470 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Сред много от гражданите на Пловдив има изключително сериозни съмнения за корупционни практики в Общината. Затова като кандидат-кмет заявявам, че на 25 октомври и след тази дата ще има пълна ревизия на управлението на Иван Тотев. Хората много настояват за такава ревизия, както и да има възмездие за това управление." Това заяви днес пред журналисти кандидатът за кмет на града и депутат от "Патриотичния фронт" Славчо Атанасов.

По думите му ще бъдат ревизирани ремонтите на големите булеварди, които на много места са се напукали и нагънали, мащабните проекти за реновирането на Цар-Симеоновата градина и изграждането на "Колодрума", където според Атанасов стойностите са ужасяващи, кръговото до Водната палата и още много други сделки.

Ще бъдат проверени десетки сигнали на пловдивчани, увери Атанасов. По думите му хората резонно си задават въпросите възможно ли е тези ремонти да струват толкова много пари.

"Аз се изправям срещу двамата най-богати хора на Пловдив - Георги Гергов и Иван Тотев. Но съм убеден, че едни избори не зависят само от това с колко пари разполагаш, нито от мощта на държавни инстутиции и определени медии, а в края на краищата изборите ще ги решат хората на Пловдив. Затова основно разчитам само на пловдивчани, без разлика на партийни цветове. Винаги съм казвал и съм го доказвал, че не деля хората по партиен принцип", заяви още Атанасов.

След среща с граждани, живеещи в района на площад "Шахбазян" днес, Атанасов констатира още, че обществените тоалетни в Пловдив са изключително занемарени. "В моя мандат като кмет на Пловдив успях да възстановя 23 обществени тоалетни, но останаха още 16, които беше редно господин Тотев също да ги възстанови. За жалост, той не възстанови нито една", заяви кандидат-кметът.

В безобразно състояние е и паркчето на пл. "Шахбазян", каза още Атанасов. "Тук винаги е пълно с майки с деца, а тоалетната, която се намира тук, вместо да служи на хората, е превърната в една клоака", възмути се той.

Атанасов каза още, че не е бил поканен на откриването на многофункционалната спортна зала "Колодрума". "Мисля, че Тотев трябваше да се сети да покани поне бившите кметове", коментира той.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама