Издирваният за убийството на Шафие от Ловец се е самоубил

14:17, 31 авг 15 25 370 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
54-годишният Фикрет Ниязиев, когото полицията издирваше като заподозрян в убийството на 51-годишната Шафие Рафидова от търговищкото село Ловец е намерен мъртъв в родното си село Чернокапци. Най-вероятно мъжът сам е сложил край на живота си със собствения си пистолет, информираха от полицията в Търговище.

По неофициална информация сигналът  за самоубийството е подаден от брат му, който живеел в омуртагското село и станал свидетел на инцидента. Твърди се и, че двамата разговаряли и е възможно Фикрет да е направил признание за извършеното от него убийство преди да опре дулото на пистолета в челото си.

Мъжът беше сочен като основния заподозрян за жестокия разстрел на Шафие Рафидова миналия вторник. Тогава жената беше намерена мъртва посред бял ден на прага на дома си, пронизана в гръб с четири куршума.

Близките й както и съселяни насочиха подозрения към Фикрет Ниязиев, за когото твърдяха, че имал мераци към убитата. Според живущи в селото двамата дори били любовници и една от версиите е, че мъжът посегнал на Шафие от ревност.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама