Кметът на Добрич благодари на пенсиониращи се директори на детски градини

15:35, 31 авг 15 25 373 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Кметът на Добрич Детелина Николова посети детските градини с номера 9, 11, 12, 26 и 32 и се срещна с директорите и екипите им.  Поводът за срещите е предстоящото пенсиониране на ръководителите на тези учебни заведения.

Детелина Николова благодари на директорите за дългогодишния труд и всеотдайност в името на децата на Добрич. В благодарствения адрес, който тя им връчи, се казва още: „Изразявам огромното си удовлетворение и гордост, че тези, които са работили през годините с Вас и са Ваши последователи, имат честта да черпят опит и мъдрост от Вас! Радвам се, че ни оставяте най-ценния си опит и знания, с които сте учила през годините своите колеги на най-важния урок – как да обичат и да се грижат за децата на нашия град! От сърце Ви желая добро здраве, силен дух и хубави мигове с близките на сърцето Ви хора!“.

В знак на благодарност и с пожелания за здраве, спокойствие и хубави мигове със семействата и близките им хора кметът подари на директорите по една икона с лика на Св. Богородица. От своя страна те също изразиха благодарност за оказаното им внимание, както и за ползотворните години съвместна работа.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама