Реформаторско селфи откри кампанията на Блока в Бургас

14:34, 01 окт 15 / Политика 25 377 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Кандидатите за общински съветници от Реформаторския блок откриха със селфи предизборната си кампания в Бургас. С много позитивизъм и усмивки те споделиха, че всеки един от комплексите в морския град се нуждае от свои защитници в местния парламент, които хората да разпознават. По техни думи бургазлии трябва да заложат на истинските личности, а не статистите и анонимниците.

„Някой, когото хората познават и той да дава отчет за свършената работа. За съжаление досега голяма част от общинските съветници останаха напълно непознати за хората, а идеите вместо от общинските съветници се генерираха от общинската администрация. Точно затова е нужна промяна. В нашата листа има лекари, инженери, мениджъри, университетски преподаватели, историци и хора на изкуството. Те са ваши съседи, хора, които може да срещнете по път всеки ден. Един от тях е вторият кандидат в листата на Реформаторския блок Тошко Иванов, който е представител на най-големият бургаски комплекс „Меден рудник”, каза при откриването на кампанията водачът на листата на РБ д-р Георги Митев.

След него думата взе самият Тошко Иванов, който призова гражданите на Бургас да помислят много добре за избора си на 25 октомври. „Обръщам се към бургаските избиратели: Моля ви да не гласувате за листи, в които има анонимници. Гласувайте за хора, които срещате всеки ден и имат целогодишна приемна за граждани. Считам, че ние сме разумният избор. Ние ежедневно се грижим за проблемите на хората. Аз живея над 30 години в „Меден рудник” и познавам ситуацията много добре. Надявам се с нашата упоритост и дух да бъдем общински съветници, като всеки от нас поеме отговорност да се грижи приоритетно за определен комплекс. Аз поемам ангажимент да бъда представител на к-с „Меден рудник” и да защитавам интересите на своите избиратели в Общинския съвет”, допълни Иванов.

От своя страна третият кандидат за общински съветник в листата на Реформаторите Живко Табаков заяви, че ще фокусира своите усилия върху развитието на Бургас и региона като туристическа дестинация.

Официалното откриване на кампанията завърши с раздаване на символични розови лентични срещу една от най-коварните болести на 20 век – ракът на гърдата. Кандидатът за общински съветник Бориска Стоева, която преди години е успяла да пребори рака, припомни, че от днес започва Световният месец за борба с болестта и посъветва всички дами да не пренебрегват профилактичните прегледи.

Ето и пълната листа на кандидате за общински съветници на Реформаторски блок – Бургас:

1. Георги Митев Митев

2. Тошко Добрев Иванов

3. Живко Иванов Табаков

4. Мехмед Хасан Катърджьолу

5. Дойчо Павлов Дойчев

6. Станимир Димитров Апостолов

7. Стоян Демирев Грозев

8. Митко Пейчев Иванов

9. Анелия Мартинова Станева

10. Валентин Ганчев Ганчев

11. Киро Проданов Иванов

12. Бориска Николова Стоева

13. Анатанас Пенчев Тодоров

14. Стоянка Христова Стойкова

15. Таня Христова Божинова

16. Пенка Вълкова Георгиева

17. Валентина Крумова Косева

18. Чанко Иванов Стайков

19. Димчо Рачев Рачев

20. Пенка Христова Колева

21. Паруш Николов Парушев

22. Кристиян Атанасов Трифонов

23. Неврие Хасан Мехмед

24. Стайко Симеонов Симеонов

25. Светослав Вернер Фос

26. Иван Цанев Събев

27. Дончо Николаев Златев

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама