Любомир Христов: С помощта на държавата ще довършим Дома за стари хора в Шумен

15:17, 01 окт 15 / Политика 25 426 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Пъстро хоро под звуците на гайдата и акордеона на кандидатите  за общински съветници от ГЕРБ Добри Стоянов и Иван Златев  завъртяха обитателите на Дома за стари хора ”Д-р Стефан Смядовски” в Шумен днес. Гост на тържеството по повод Международния ден на възрастните хора бе кандидатът за кмет на общината Любомир Христов. Той поздрави живеещите и персонала за празника и им пожела дълги години здраве и живот. „Ако получа доверието на избирателите, с помощта на държавата ще завършим новата сграда, за да живеете по-добре”, обеща Любомир Христов. Разбрал, че кандидатът за общински кмет е генерал-лейтенант от запаса, Иван Байчев се представи по  Устав като майор от Българската народна армия и му разказа спомени от военната си служба.  За жените най-важното бе кога ще бъде завършена новата сграда и как ще изглеждат помещенията.

От името на присъстващите Иван Байчев благодари на Любомир Христов. За доброто настроение се погрижиха още Даниела Вичева  и изпълнителите от фолклорната група на Дома. Свои стихове рецитира 93-деветдесет и три годишната Йорданка Стрелкова.   Представители на младежи -ГЕРБ, жени-ГЕРБ и старейшини-ГЕРБ почерпиха присъстващите със сладки и домашно приготвени питки и обещаха посещенията им да продължат.

По-късно Любомир Христов и кандидатът за общински съветник д-р Алпер Осман разговаряха с директора на дома д-р Стоянка Загорчева. Тя ги запозна със състоянието на ”замразения” строителен обект и необходимите средства за довършителните работи. Любомир Христов подробно разясни какви разговори ще проведе със съответните министерства, за да бъде окончателно решен проблема с изграждането на новия Дом.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама