„Ден на отворените врати“ в Котел

16:36, 01 окт 15 25 341 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Ден на отворените врати“ се проведе в Котел в две от услугите за деца, предлагани в общинския град – Център за настаняване от семеен тип и Център за социална рехабилитация и интеграция.

Освен да се запознаят с персонала и с децата, използващи социалните услуги, посетителите в приемния ден имаха възможност да разгледат материалната база и да разговарят със служителите и ръководителите на услугите.

Към момента и двата вида услуги се използват активно в пълния си капацитет. Събитието даде възможност представителите на различните институции да обменят и идеи за развиване и оптимизиране на дейностите на центровете, както и да разговарят в посока създаване на съвместни социализиращи програми между децата от центровете, както и общуване с хора от пенсионерски клубове и други групи, събиращи се около общи интереси.

Сред гостите на откриването бяха заместник областните управители на област Сливен Веска Вълчева и Камен Костов, заместник-кметът на община Котел Детелина Адамова, председателят на Общински съвет - Котел Христина Чолакова, експерти от Областна администрация Сливен, Община Котел и членовете на екипа, реализиращ дейностите по услугите.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама