БСП - Русе откри предизборната си кампания с концерт на открито и срещи с хората

19:51, 01 окт 15 / Политика 25 339 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
С концерт на открито ръководството на БСП - Русе откри своята предизборна кампания за предстоящите местни избори. Русенските социалисти неслучайно избраха датата 1 октомври, на която се чества Международния ден на възрастните хора, с което изразиха своята признателност към всички родители и възрастни хора.

На кратка церемония бяха представени и всички кандидати за общински съветници в Русе, сред които имаше както добре познати и опитни политици, така и множество млади хора. Всички те бяха представени като професионалисти в своята област, истински русенци, желаещи да направят града по-добро място за живеене. Сред тях се отличават множество университетски преподаватели, инженери, юристи, и бизнесмени. За да ги поздравят и да им пожелаят успех на предстоящите избори, на събитието присъстваха и русенският народен представител от БСП Добрин Данев, както и олимпийският шампион Таню Киряков.

Кандидатът за кмет на "червените" инж. Божидар Йотов бе представен като добре позната фигура в политическия живот на града, експерт с богат управленски опит от своя мандат на кмет на Община Русе. 

Самият той изнесе кратко приветствено слово, в което също припомни, че на днешния 1 октомври трябва да изразим признателност към всички възрастни хора, които са ни отгледали, и са изиграли роля в личностното ни израстване. Той заяви, че се впуска в кметската надпревара с надеждата за по-добро управление, за един град без политически поръчки, политически уволнения и икономически лишения. Йотов отправи и критики към настоящите управляващи, които не уважават постигнатото и започнатото от техните предшественици, а се опитват да внушават че всичко започва и свършва с тях. "Днес ние живеем в страх, недоимък и недоверие. Днес ни подслушват, следят, и затова ние искаме да застанем пред вас с открито лице, за да кажем заедно, че на 25 октомври с бюлетина 24 "Не на страха! Не на политическите уволнения и преследвания! Русе за всички, русенци заслужават повече! Успех!", заяви още той.

Атракцията на вечерта бе открит концерт на оркестър "Канарите", под музиката на който множество ентусиасти извиха хора, докато кандидатите за кметове и общински съветници се включиха в непринудени разговори с русенци.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама