Без вода временно са „Кръстова вада”, „Горна баня” и други части на София

07:24, 02 окт 15 25 310 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в столичните квартали „Кръстова вада”, „Горна баня”, „Зона Б-19” и в местността „Гърдова глава”, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с направа на водопроводни връзки на ул. „Ген. Иван Колев“ , кв. „Кръстова вада“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на живеещите по ул. „Ген. Иван Колев“ от ул. „Марин Големинов“ до ул. „Димитър Манчев“.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Вечерница“ , кв. „Горна баня“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на живеещите по ул. „Никола Петков“ от ул. „Фиданка“ до ул. „Вечерница“, ул. „Топло изворче“ .

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Димитър Петков“ , жк. „Зона Б-19“ , е причината за спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на ул. „Димитър Петков“ от ул. „Доктор Калинков“ до ул. „Три уши“ . След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата, предупреждават от „Софийска вода”.

Заради подмяна на пожарен хидрант на ул. „Симеон Радев“ в местност „Гърдова глава“, се налага спиране на водата от 10:00 до 18:00 часа на ул. „Симеон Радев“ от ул.“Александър С. Пушкин“ до ул. „Камчатка“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама