Премиерът, двама министри и фенове обсъдиха бъдещето на ЦСКА

15:36, 02 окт 15 / Спорт 25 390 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Дългоочакваната среща между фенове на ЦСКА и премиера Бойко Борисов се осъществи. Въпреки че във всеки свой домакински мач от аматьорската „В“ група „червените“ привърженици пеят песни с обидни квалификации срещу министър-председателя, той склони да изслуша исканията им за бъдещето на отбора.

В срещата взеха участие и двама министри – спортният Красен Кралев и здравният Петър Москов. От разпространената информация от фен клуб „Сектор Г“ става ясно, че са получили „зелена светлина“, но не става ясно точно за какво.

София Topnovini.bg публикува без редакторска намеса съобщението от организацията на „червените“ привърженици:

Армейци,

Днес в Министерски съвет беше проведена среща между министър -председателя на България Бойко Борисов, министъра на спорта Красен Кралев, министъра на здравеопазването Петър Москов и представители от фенските организации на ЦСКА София, в лицето на Фен клуб „Сектор Г”, сдруженията „ЦСКА завинаги” и „Червени сърца”.

По време на срещата бе обсъдено бъдещето на нашия любим клуб и възможните изходи от тежката ситуация, в която се намира ЦСКА.

След проведените разговори бе дадена „зелена светлина" желанието на футболния клуб и милионите „червени" фенове да се случи. Последната дума ще има президентът на футболния съюз Борислав Михайлов, като предстоят срещи и с него.

В най-скоро време очакваме развитие по така наболелия за всички ни въпрос.

От Фен клуб „Сектор Г”.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама