Lord of the Dance разтърсват с музика и танци Русе със спектакъла "Dangerous Games"

08:31, 04 окт 15 / Култура 25 302 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Dangerous Games" на Lord of the Dance ще потопи в музика и танци Русе на днешния 4 октомври от 20 часа, припомнят домакините на уникалния спектакъл "Булстрад Арена".

"Талантливият танцьор, хореограф, режисьор и продуцент Майкъл Флетли, който превърна Lord of the Dance в най-гледания танцов спектакъл в света, отново залага на сагата за борбата между "Доброто" и "Злото". Музиката, ефектите и фантастичните елементи обаче само подчертават изключителното изпълнение на трупата в "Dangerous Games", отбелязват специалистите.

Всички певци, танцьори и музиканти са избрани да се представят на сцена след тежък кастинг в Ню Йорк. Трупите се обновяват непрестанно, а солистите са с множество отличия в танцовото изкуство преди да станат част от екипа на спектакъла.

Новото шоу дебютира в Лондон и се отправи на световно турне, включващо 111 дати. "Dangerous Games" вече премина през Нова Зеландия, а в момента властва в препълнени зали в Австралия, където 250 000 билета се разпродават само за 10 дни.

През октомври най-сетне танцьорите ще гостуват за първи път в Русе, като билети за събитието се продават в мрежата на Еventim.BG и на сайта на "Булстрад Арена".  

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама