Много нови шампиони пожела Живко Тодоров на старозагорските борци

17:44, 04 окт 15 / Спорт 25 504 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„За мен е чест за поредна година да открием заедно традиционния турнир по народни борби. Поздравявам специално организаторите - клуб по борба „Берое“, клубът, който е дал много шампиони на България и продължава да дава! Радвам се, че всички постигнали върхове в този спорт са тук и подкрепят децата, които вървят по този път. Личният пример е важен, особено за подрастващите“, каза днес кметът на Стара Загора Живко Тодоров, който е и кандидат за втори мандат. Той даде старта на шестото издание на народните борби послучай празника на Стара Загора.

В знак на благодарност за съдействието и подкрепата, която е получавала през годините от община Стара Загора, Българската федерация по борба пък подари на Живко Тодоров национален спортен екип.

По време на церемонията при откриването на народните борби бе връчен и почетен плакет на заслужилия треньор по борба Петко Драганов по случай неговия 80-годишен юбилей, както и за приноса му към развиване на спорта.

На комплекс „Трейс Арена“, в квартал „Кольо Ганчев“ се събраха някои от най-големите имена в борбата, които с интерес изгледаха състезанието на борците.

На първите трима във всяка от възрастовите групи и категории бяха раздадени награди.  

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама