Нова жертва на пътя Русе - Бяла

20:46, 05 окт 15 25 307 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Временно е ограничено движението по пътя Русе - Велико Търново в района след гр. Бяла след тежка катастрофа в понеделник вечерта, съобщава Агенция "Пътна инфраструктура". 

По първоначална информация лек автомобил се е сблъскал с ТИР, в следствие на което е загинала жената, управлявала колата. На място са пристигнали полицейски екипи, които разследват инцидента. 

В последствие е установено, че лек автомобил "Опел" със силистренски регистрационен номер, собственост на М.К. на 77 години от гр.Силистра и водач В.Г. на 30 години от гр. Тутракан, движещ се в посока гр. Велико Търново - гр. Бяла, при км 58+600 навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска с лявата си част в товарен автомобил "Ивеко" с русенска регистрация, с прикачено към него полурамарке, с 51 годишен водач от с. Аврамово, обл. Благоевград, движещ се в посока гр. Бяла - гр. В. Търново. Водачът на товарният автомобил е изпробван с техническо средство за наличие на алкохол и пробата е 0,00 промили. Причините за допуснатото ПТП се изясняват.

Леките автомобили са пренасочени по обходен маршрут Печинско - Босилковци - гара Бяла, а товарните автомобили изчакват на място. Едва в късните часове на нощта, около 23:30, движението отново е било възстановено.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама