Пускат по-рано парното в Пловдив по желание на абонатите

12:57, 08 окт 15 25 258 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"EVN България Топлофикация" е в готовност да пусне парното по-рано при желание на отделни клиенти, съобщиха от топлофикационното дружество. Условията за цялостен старт на сезона са да има три последователни дни, в които средноденонощната температура да е по-ниска от +12°С, както и прогноза за ниски температури в следващите 7-10 дни, припомнят от там.

Температурите днес в Пловдив паднаха значително и всички отопляващи се с централно парно могат да поискат по-ранно включване на абонатната станция в тяхната сграда. За целта е необходимо представяне на протокол от общо събрание на етажната собственост, в който 2/3 от собствениците писмено са изразили съгласието си за това. Протоколът се предоставя в офис на EVN в Пловдив или при съответната фирма за дялово разпределение (ФДР).

Всички абонатни станции на дружеството имат монтирани датчици за външна температура, които автоматично преустановяват топлоподаването, когато градусите скочат над нормативно приетите. Съответно при понижение на външната температура топлоподаването за всяка една абонатна станция се възстановява автоматично с цел осигуряване на максимален комфорт на клиентите, припомнят от топлофикационното дружество.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама