НССЗ организира всяка сряда изнесени приемни в област Разград

12:58, 08 окт 15 25 317 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Националната служба за съвети в земеделието (НССЗ) организира всяка сряда до края на октомври изнесени приемни в област Разград, съобщиха от пресцентъра на службата. Те ще са в кметствата на съответните населени места от 10 до 12 часа и от 12.30 до 14.30 часа.

Според графика на 14 октомври експертите ще са в лознишките села Каменар и Гороцвет. На 21 октомври консултации на място ще могат да получат земеделците от Пороище и Градина, а на 28 октомври специалистите ще са в кубратските села Мъдрево и Горичево.

По време на приемните експертите ще дават на място актуална информация и съвети в областта на земеделието и развитието на селските райони. Стопаните ще научат и за възможностите за финансиране по Програмата за развитие на селските райони 2014-2020 г., схемите за директни плащания и националните  схеми за подпомагане. Целта на приемните е да се улесни достъпа на земеделците до консултантските услуги на службата.

Информация за провеждането на изнесени приемни, както другите консултантски и информационни дейности на НССЗ е качена на интернет страницата на службата в рубрика „Обучения и информационни дейности“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама