Григор Димитров срещу Гаел Монфис в „Арена Армеец“ в края на ноември

13:17, 08 окт 15 / Спорт 25 683 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
На 28 ноември в зала “Арена Армеец” най-добрият български тенисист Григор Димитров ще изиграе демонстративен мач с един от най-атрактивните играчи на ATP тура - Гаел Монфис. Това обяви Гришо в специално видеообръщение към феновете си.

Събитието е организирано от мобилен оператор, който е основен спонсор на Димитров. Плановете са всяка година преди Коледа в България да играят благотворително едни от най-елитни световни спортисти.

Това ще е първият в страната ни мъжки професионален тенис мач на световно ниво. Двубоят ще започне от 20 ч., като ще се играят два от три тайбрек сета.

В късния следобед преди срещата пък, 20 души ще имат възможност да поиграят тенис и да получат съвети за техниката си от Григор и Монфис.

Двамата имат няколко мача един срещу друг, но един от тях ще се запомни със станалото след него. През 2011 г. Гришо загуби срещата и когато тръгваше да се поздрави с французина се опита да го целуне, само че по устата. Този кадър бързо обиколи всички световни агенции и доведе до редица подигравки към българина. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама