Децата от ОДК в Г. Оряховица подредиха изложба с произведения от летните дейности

08:32, 10 окт 15 / Култура 25 380 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Изложба с произведения на деца, посещавали летните дейности в Общинския детски комплекс е подредена в Младежки дом в Горна Оряховица. Заниманията се организират трета поредна година в ОДК, безплатни са и обхващат цялата лятна ваканция.

През изминалото лято децата и учениците имаха възможността да посещават Клуб „Графично ателие“ с ръководител Илия Банков, Клуб „Земята и ние“ с ръководител Жанета Никифорова, „Музикални дейности“ с ръководител Николай Дремов, Клуб по „Приложна електроника“ с ръководител Георги Ангелов, както и индивидуални занимания по духови музикални инструменти с ръководител Димитър Михнев, съобщиха от кметската администрация в железничарския град Горна Оряховица.

Откриването на изложбата в Младежкия дом уважи главният експерт по образование в дирекция „Хуманитарни дейности и международни връзки” Румяна Матеева. И през новата учебна година разнообразието от дейности е запазено, а занимания за децата и учениците са безплатни. През изминалата учебна година занятията в ОДК са посещавали над 300 деца.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама