Повече от 50 са внесените наказателни производства в Разградско през септември

08:54, 10 окт 15 25 295 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
 Повече от 50 наказателни производства са внесли в съдилищата през септември прокурорите от Окръжната прокуратура в Разград и трите районни прокуратури в Разградски съдебен район. От тях обвинителните актове са 34 срещу 38 обвиняеми, съобщиха от Окръжната прокуратура.

Най-много са актовете за общоопасни престъпления - 17, следвани от престъпленията против собствеността - девет. Три са внесените обвинителни акта за престъпления против личността, а по две са тези против стопанството и против финансовата, данъчната и осигурителната система. През периода е внесен и един акт против дейността на държавни органи и обществени организации.

Внесените предложения за споразумения са осем, девет са за освобождаване от наказателна отговорност с налагане на административни наказания и три за налагане на възпитателни мерки на малолетни и непълнолетни.

Общият брой на обвиняемите лица в Разградско през септември е 55, а дела и възложени проверки (по преценка на прокурорите) със значим обществен интерес - няма.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама