МВР не откри забранени стоки в магазина, където Сидеров направи скандал

10:21, 10 окт 15 25 526 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Служители от Икономическа полиция са извършили проверка на търговския обект, където снощи лидерът на „Атака” Волен Сидеров и депутатът Десислав Чуколов направиха скандал. Не са били открити нерегламентирани стоки и незаконни вещества, съобщиха от пресцентъра на Министерството на вътрешните работи.

Полученият сигнал на телефон 112 около 22:30 часа е бил подаден за депутати от парламентарно представена политическа сила, които във видимо нетрезво състояние са се държали грубо и арогантно със собствениците на магазин за алкохол и цигари на ул.“Георги С. Раковски“ в столицата, обясняват от ведомството.

На място незабавно са били насочени полицейски екипи. Депутатите твърдели пред полицаите, че в магазинчето се продават цигари без бандерол и наркотични вещества. Служителите на реда са предприели действия по прекратяване на скандала при пристигането си, но словесните пререкания продължили, казват още от МВР.

От икономическа полиция направили проверка на обекта и не открили нерегламентирани стоки. На място е бил извършен оглед. Образувано е досъдебно производство по случая. Продължават разпитите на свидетели.

Предстои събраните материали да бъдат докладвани в прокуратурата.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама