Подвизите на "неизвестния извършител" Волен Сидеров

19:24, 10 окт 15 25 311 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Волен Сидеров иска документи на полицай за проверка, Десислав Чуколов посяга на полицай, атакисти правят панаир в Съдебната палата, докато от МВР и прокуратурата опитват да дадат изявление по поредния инцидент с участието на националистите, воглаве с лидера им Сидеров.

Това са само част от фактите по поредния случай, при който лидерът на „Атака“ се оказва в центъра на скандал. Този случай далеч не е първият, в който е замесен Волен Сидеров.

По предишен подобен случай, но от януари 2014 г. на варненското летище, отново с главен герой Сидеров и група, в понеделник предстои поредното заседание на съда.

Тогава полицай свидетелства, че е ударен от Сидеров, а до идването на органите на реда се стигна след свидетелства за арогантно поведение на атакистите на борда на самолета.

Всяко заседание по делото е съпроводено с шумни акции на атакисти във и извън сградата на Съдебната палата, като на едно от делата бременната му приятелка Деница Гаджева се разплака и се стигна до прекъсване на заседанието. 

През 2013 г. в парламента се стигна до скандал и размяна на взаимни обвинения с репортер на телевизия СКАТ. Телевизията обслужваше „Атака“, но след раздялата с Валери Симеонов остана при НФСБ.

В полицията има жалба и от бизнесмена Андрей Бъчваров, който е шеф на Балканска инвестиционна консултантска агенция и председател на Българската асоциация по биомаса, който твърди, че депутатът го е нападнал в столично заведение. В отговор Сидеров заведе дело за клевета за 100 хил.лв.

Сидеров налетя на бой и на независимия тогава депутат Корман Исмаилов в студиото на "Неделя 150" на БНР през 2011 г. Темата на предаването беше инцидентът между сподвижници на "Атака" и мюсюлмани пред джамията Баня Баши с столицата дни по-рано. 

През 2010 депутати от "Атака", сред тях и лидерът им, спретнаха пиянски скандал в ресторант в Брюксел.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама